Loading...

Om Working Mind

Working Mind er sat i verden for at hjælpe unge mennesker med at styrke deres arbejdshukommelse og blive fagligt bedre i skolen. Working Mind er startet af psykolog Claus Tindbæk. Med projektet er målet at hjælpe unge til en bedre hverdag.
Claus Tindbæk
Claus TindbækEjer, Working Mind
Cand.psych. aut.
Konsulent og foredragsholder
Hukommelsesforsker

Om mig

Jeg er autoriseret psykolog med speciale i hukommelse, og har bl.a. 6 års erfaring som Skolepsykolog. Dette indebærer samtaler og kognitiv testning af omkring 750 børn & unge, hvilket er en solid ballast i min psykologoptik. Aktuelt har jeg valgt en privatpraktiserende tilgang, som bl.a. indbefatter foredragsevents, konsulentvirksomhed, og hukommelsesforsker. Af øvrig psykologmæssig virksomhed kan tilføjes forældresupervision, Censor på Lærerseminarier siden 2001, samt tilknyttet rådgiver for HRCare & Prescriba. Jeg tilbyder dels mine psykologfaglige kompetencer i samspil med dig, hvor vi i samspil skræddersyer et forløb netop til dig.

Uddannelse: 

  • Cand.psych. – Psykologisk institut, Aarhus Universitet
  • Certificeret LP-vejleder
  • Autorisation – cand.psych
  • Speciale i Arbejds- og organisationspsykologi

OM ARBEJDSHUKOMMELSE

Arbejdshukommelse betegner mødet mellem kort- og langtidshukommelsen, er et udtryk for, hvor megen information og hvor mange tanker du kan være bevidst om samtidigt – altså hvor mange bolde du kan have i luften, inden du fremkommer med et svar.

VI ER MEDLEM AF

KONTAKT

Working Mind
Åboulevarden 59, 1. tv.
8000 Aarhus C
Cvr.nr. 3443 2392

Tlf.: + 45 21 66 77 88
Mail: info@workingmind.dk