Loading...

Helt kort

Hvad er arbejdshukommelse?

Vil du gerne lære hvordan du kan anvende viden om arbejdshukommelse? Med den nye viden kan du skabe varige resultater for dine studerende

Test

Få testet din arbejdshukommelse

Oplev eksperten for arbejdshukommelse, Claus Tindbæk helt tæt på og opnå ny viden om hvordan ens arbejdshukommelse kan boostes.

Tag testen her

Reference

”Claus fungerede som sparringspartner for min mand og jeg i forbindelse med skoleskift, samarbejde med ny skole, samt som mentor og ven for vores søn, der var i svær mistrivsel i skoleregi. Claus fungeret som en yderst kompetent og professionel tovholder på alle processer og deltagelse i møder i forbindelse med vores søns skoleskift, hvilket har medført at vores søn nu indgår i et alment læringsfællesskab med den særlige støtte og guidning, der, qua Claus’ sparring med personalet, er blevet gjort mulig…”

Læs mere her

HVAD ER ARBEJDSHUKOMMELSE?

 

Arbejdshukommelsen (AH) refererer til et system i hjernen der kan bearbejde, fastholde og håndtere den information, der er nødvendig for at udføre komplicerede kognitive opgaver. Disse kognitive opgaver er afgørende for den enkelte gymnasieelevs læseforståelse, skrivevirksomhed, evne til at anvende matematisk-logisk tænkning, reflektere og sætte nye læringsmål. Vores AH-kapacitet er den evne vi har til at udføre målrettet og kompleks tankevirksomhed. AH betragtes altså som “kognitionens motorcentral” – men vi anvender den også i hverdagssamtaler, hvor vi skal fastholde, hvad der lige er blevet sagt, for at være i stand til at respondere. AH har betydning for, om vi husker, hvad vi husker, samt hvordan vi husker; og den er derfor omdrejningspunktet i forbindelse med undervisning og læring. At gøre brug af AH er den (ind)læringsproces der foregår, når vi taler, læser, skriver, regner, tænker os om, repeterer, fordyber os eller stiller undrende spørgsmål; hermed spiller AH en essentiel rolle for tilegnelsen af gymnasiale fagkundskaber.

Tag testen her

FÅ TESTET DIN ARBEJDSHUKOMMELSE

Gennem vores lille test, kan du få testet om din arbejdshukommelse er velfungerende eller om den kan optimeres. For de fleste mennesker kan man forbedre arbejdshukommelsen, hvilket altid er nyttigt så man kan udnytte sine kompetencer i højere grad. Som ekspert i arbejdshukommelsen sikrer vi, at du får et godt udbytte af et forløb med os, hvis du finder frem til at din arbejdshukommelse bør forbedres.

HVORDAN KOMMER JEG IGANG

Vi tilbyder forskellige workshops, alt afhængig af hvilken slags skole eller uddannelsesinstitution vi taler om; fokus er til dig/Jer der ønsker inspiration og nye strategier; så arbejdshukommelsen hermed skærpes og optimeres. Dine kompetencer indenfor læsning, skrivning, og matematiske færdigheder vil intensiveres; og du vil også blive mere effektiv ift. opgaveskrivning – samtidig vil du kunne få testet din arbejdshukommelses-kapacitet, og du vil få helt konkrete øvelser og teknikker som du kan anvende efterfølgende. Er du en privat person, tilbyder vi også coaching igennem personlige samtaler. Læs mere om det her.

OM ARBEJDSHUKOMMELSE

Arbejdshukommelse betegner mødet mellem kort- og langtidshukommelsen, er et udtryk for, hvor megen information og hvor mange tanker du kan være bevidst om samtidigt – altså hvor mange bolde du kan have i luften, inden du fremkommer med et svar.

VI ER MEDLEM AF

KONTAKT

Working Mind
Åboulevarden 59, 1. tv.
8000 Aarhus C
Cvr.nr. 3443 2392

Tlf.: + 45 21 66 77 88
Mail: info@workingmind.dk